Voor het opstellen van uw aangifte zijn veel gegevens nodig. Om u in staat te stellen deze gegevens overzichtelijk en volledig aan te leveren, hebben wij een checklist opgesteld. Wij verzoeken u de checklist, voor zover van toepassing, in te vullen en de gevraagde stukken (bij voorkeur kopieën daarvan) mee te sturen.

U kunt de checklist hier downloaden.

Als ondernemer heeft u veel te maken met inkomende en uitgaande facturen. Maar wist u dat deze facturen aan de wettelijke factuureisen dienen te voldoen? En weet u wat de gevolgen kunnen zijn als een factuur niet aan deze eisen voldoet?

Bij MR administratie en belastingadvies zien wij met enige regelmaat facturen die niet voldoen aan de wettelijk gestelde factuureisen. Als ondernemer zit u daar natuurlijk niet op te wachten. Immers kan dit nadelige gevolgen hebben voor de af te dragen of terug te vorderen btw. Daarom is het belangrijk dat inkomende en uitgaande facturen op juistheid worden gecontroleerd. Bij MR administratie en belastingadvies helpen wij u daar graag mee.

Continue reading

Nieuwsbrief juli 2015

Bijgaand ontvangt u onze nieuwsbrief over de maand juli waarin wij u bijpraten over:

U kunt onze nieuwsbrief van juli 2015 hier downloaden.

Indien u naar aanleiding van het bovenstaande vragen en/of opmerkingen heeft vernemen wij dat natuurlijk graag van u.

Nieuwe website

MR administratie & belastingadvies is verheugd met de lancering van haar vernieuwde website.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tfingi_pagination() in /www/wp-content/themes/tfingi/index.php:46 Stack trace: #0 /www/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /www/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/wp-include...') #2 /www/index.php(17): require('/www/wp-blog-he...') #3 {main} thrown in /www/wp-content/themes/tfingi/index.php on line 46