Deskundig advies tegen een betaalbare prijs!

Indien u vragen heeft en/of een geheel vrijblijvend gesprek wenst, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Tarieven

Doordat onze overheadkosten laag zijn kunnen wij onze dienstverlening aanbieden tegen scherpe prijzen. Uiteraard blijft administratie- en belastingadvieswerk maatwerk. Wij zullen derhalve, alvorens wij u een passende offerte aanbieden, eerst met u een gesprek voeren om uw wensen te vernemen en uw persoonlijke situatie te beoordelen.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!


tarievenWij werken op uurbasis of op basis van een vaste prijsafspraak. Bij een vaste prijsafspraak maken we een “all-in” boekjaartarief afgestemd op uw organisatie. U heeft hierdoor vooraf de zekerheid omtrent de hoogte van de kosten en u betaald het boekjaartarief gespreid in 12 maandelijkse termijnen.

Indien u meer informatie wenst over onze organisatie en/of onze dienstverlening neem dan gerust met ons contact op.

Veelgestelde Vragen omtrent kosten

Hoe verloopt de samenwerking met MR administratie & belastingadvies?

Na een gratis en vrijblijvend eerste gesprek, stellen wij een offerte voor u op. Voordat u ergens mee instemt weet u dus al wat de kosten zullen zijn. Als u akkoord gaat plannen wij met u het traject waarin uw vraagstuk wordt behandeld.

Hoe verloopt de betaling?

U kunt per vraagstuk een factuur van ons ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Er wordt vooraf een vast maandbedrag afgesproken, meestal gebaseerd op het aantal mutaties van uw onderneming. U kunt bij ons ook kiezen om een jaarlijks abonnement af te sluiten.

Betaal ik ook als ik even kort bel met een vraag?

Nee, eenvoudige vragen of informatieverzoeken die wij kort per e-mail of telefoon kunnen beantwoorden zullen wij niet in rekening brengen. Dit behoort vanzelfsprekend bij onze service.

Waarom voor elke dienst een ander uurtarief?

Elke discipline vereist andere kennis. Afhankelijk van het type werkzaamheid wordt gekeken naar de benodigde kennis. Hoe complexer het vraagstuk of de werkzaamheid hoe deskundiger de medewerker moet zijn. Vervolgens bepaald de deskundigheid van de medewerker de hoogte van het uurtarief.

Rekent MR administratie & belastingadvies andere tarieven voor zakelijke klanten?

Nee, zowel voor particulieren als zakelijke klanten gelden dezelfde uurtarieven.

Hoe is MR administratie & belastingadvies te bereiken?

U kunt ons bellen op telefoonnummer +31 (0) 475 768 768 of mailen op info@mradvies.nl. Daarnaast kunt u via deze website met ons contact opnemen. Ons kantoor is gevestigd aan Westhoven 7 te Roermond.

Gun uzelf extra belastingvoordeel!

Maak direct een afspraak met MR administratie & belastingadvies, zodat ook u kunt profiteren van onze expertise!
Afspraak maken

     Gratis en vrijblijvend